PianoBeat
 
Moderne pianoles Nijmegen

Over mij 

Mijn naam is Simeon Oosthuizen. Ik ben al vanaf jonge leeftijd bezig met muziek. 


Na lessen te hebben gehad van o.a. Ernesto Oosthuizen (winnaar van  ''de grote prijs van Nederland' in 2001) en Willem te Voortwis (toetsenist bij Spargo en Ruth Jacott) ben ik toetsen gaan studeren op de popacademie in Enschede. 

Op de popacademie heb ik me ontwikkeld als toetsenist in verschillende muziekstijlen.  Na een jaar wilde ik mij meer focussen op lesgeven, waardoor ik nu ben begonnen aan de opleiding  ''muziekdocent'' op het Conservatorium.  

Naast mijn werk als pianodocent doe ik verschillende opdrachten als toetsenist en componist met mijn muziekbedrijf 'simusic', waar ik onder andere muziek schrijf & produceer voor  mensen.

Als docent heb ik een vrije manier van lesgeven en geef ik tips en tricks over vingerzetting,  ritme, dynamiek en harmonie bij de muziek die jij wilt spelen. Daarnaast is de beleving van muziek  een van mijn prioriteiten en gaan we aan de slag met hoe we jouw interpretatie van een nummer tot  leven kunnen laten komen op de piano.  


Ik ben Janneke van Raak en speel al 15 jaar piano. Dankzij een muzikaal gezin kwam ik in aanraking met muziek, zo begon ik onder andere met piano spelen. 

Ik speel graag pop, jazz en klassiek, en daarnaast schrijf ik zelf liedjes. Ik wilde van muziek mijn beroep maken en startte aan de opleiding Muziektherapie aan de HAN.

Ik wil graag met de leerlingen delen hoe leuk het kan zijn om muziek te maken. In de lessen kunnen we bezig gaan met de techniek van het piano spelen en het inleven in de muziek. Daarnaast sluit ik graag aan bij de wensen van de leerling en hoop ik vooral ook het plezier van het piano spelen over te brengen!

 

Interesse? 

Interesse in het volgen van pianoles in Nijmegen? Klik hier en meld je aan voor een GRATIS proefles !