PianoBeat
 
Moderne pianoles Nijmegen

Over mij 

Mijn naam is Simeon Oosthuizen. Ik ben al vanaf jonge leeftijd bezig met muziek. 


Na lessen te hebben gehad van o.a. Ernesto Oosthuizen (winnaar van  ''de grote prijs van Nederland' in 2001) en Willem te Voortwis (toetsenist bij Spargo en Ruth Jacott) ben ik toetsen gaan studeren op de popacademie in Enschede. 

Op de popacademie heb ik me ontwikkeld als toetsenist in verschillende muziekstijlen.  Na een jaar wilde ik mij meer focussen op lesgeven, waardoor ik nu ben begonnen aan de opleiding  ''muziekdocent'' op het Conservatorium.  

Naast mijn werk als pianodocent doe ik verschillende opdrachten als toetsenist en componist met mijn muziekbedrijf 'simusic', waar ik onder andere muziek schrijf & produceer voor  mensen.

Als docent heb ik een vrije manier van lesgeven en geef ik tips en tricks over vingerzetting,  ritme, dynamiek en harmonie bij de muziek die jij wilt spelen. Daarnaast is de beleving van muziek  een van mijn prioriteiten en gaan we aan de slag met hoe we jouw interpretatie van een nummer tot  leven kunnen laten komen op de piano.  


Mijn naam is Ashwin Evers, in mijn jeugd heb ik in veel instrumenten les gehad maar al gauw was mijn hoofdinstrument de piano. 

Dankzij mijn studie muziektherapie op de HAN in Nijmegen maak ik inmiddels in veel genres muziek. Als ik piano speel, maak ik het liefste  pop, klassiek, blues, jazz en soft rock muziek. 

Wat mij typeert als pianodocent is inlevingsvermogen. In mijn lessen neem ik mee waar ik vroeger zelf tegenaan liep.
In de toekomst hoop ik een eigen album te maken, de eerste stappen zijn gezet. Ik werk samen met een vaste producer en een eerste lied staat op Spotify. Daarnaast hoop ik nog meer pianoleerlingen te inspireren!


Mijn naam is Carlijn van de Vliert.
Ik speel van jongs af aan piano, hierin kreeg ik les van verschillende muziekdocenten.

Mijn muzikale roots liggen in de pop, jazz en gospel. Ook speel ik klassiek. Ik begeleidde op de piano verschillende koren en vocalisten tijdens concerten en zangavonden.

Al gauw wist ik dat ik professioneel met muziek aan de slag wilde gaan en startte ik met de opleiding Muziektherapie aan de HAN. Omdat muziek maken altijd mijn passie en uitlaatklep is geweest wil ik dit graag doorgeven aan mijn leerlingen. In mijn lessen wil ik vooral graag aansluiten bij de doelen van de leerling. Ik beweeg mee, probeer zoveel mogelijk handvaten te bieden en vind het leuk samen met de leerling op zoek te gaan naar zijn/haar muzikaliteit !Interesse? 

Interesse in het volgen van pianoles in Nijmegen? Klik hier en meld je aan voor een GRATIS proefles !