PianoBeat
 
Moderne pianoles Nijmegen

Over mij 

Mijn naam is Simeon Oosthuizen. Ik ben al vanaf jonge leeftijd al bezig met muziek. Na lessen te hebben gehad van onder andere Ernesto Oosthuizen (speelde in de Gracht en was winnaar van  ''de grote prijs van Nederland' in 2001), Jan Leijzer en Willem te Voortwis (Hij was toetsenist bij Spargo en Daniel Sahuleka en Ruth Jacott) ben ik toetsen gaan studeren op de popacademie in  Enschede. Hier heb ik me ontwikkeld als toetsenist in verschillende muziekstijlen in de lichte muziek.  

Na een jaar wilde ik mij meer focussen op lesgeven, waardoor ik nu ben begonnen aan de opleiding  ''muziekdocent'' op het conservatorium van Amsterdam.  Naast mijn studie speel ik onder andere in ‘School's Out coverband’, waarmee we regelmatig  mensen laten meezingen met pop/rock hits, en doe ik ook verschillende opdrachten als toetsenist en componist met mijn muziekbedrijf 'simusic', waar ik onder andere muziek schrijf & produceer voor  mensen. 

Als docent heb ik een vrije manier van lesgeven en geef ik tips en tricks over vingerzetting,  ritme, dynamiek en harmonie bij de muziek die jij wilt spelen. Daarnaast is de beleving van muziek  een van mijn prioriteiten en gaan we aan de slag met hoe we jouw interpretatie van een nummer tot  leven kunnen laten komen op de piano.  


Ook geeft Ashwin Evers pianoles bij PianoBeat Nijmegen:

Mijn naam is Ashwin Evers, in mijn jeugd heb ik in veel instrumenten les gehad maar al gauw was mijn hoofdinstrument de piano. Dankzij mijn studie muziektherapie op de HAN in Nijmegen maak ik inmiddels in veel genres muziek. 

Als ik piano speel, maak ik het liefste  pop, klassiek, blues, jazz en soft rock muziek. Wat mij typeert als pianodocent is inlevingsvermogen. In mijn lessen neem ik mee waar ik vroeger zelf tegenaan liep.

In de toekomst hoop ik een eigen album te maken, de eerste stappen zijn gezet. Ik werk samen met een vaste producer en een eerste lied staat op Spotify. Daarnaast hoop ik nog meer pianoleerlingen te inspireren!


Interesse? 

Interesse in het volgen van pianoles in Nijmegen? Klik hier en meld je aan voor een GRATIS proefles !